Het beste advies voor uw project Dakbedekking / Roofing & FAQ


Onze tips, antwoorden en adviezen voor uw dakwerken

De plaatsing van een nieuw dak in een bouwproject, de renovatie van een oud dak of de reiniging van een dak, de isolatie van uw dak, het zoeken naar de juiste vakman om uw werk uit te voeren, de aankoop van materialen in de beste omstandigheden

Welk dakbedekkingsproject u ook onderneemt, u moet het voorbereiden en als u geen professional bent, hebt u het advies en de mening van specialisten nodig om u bij uw keuzes te begeleiden.

Ons netwerk van deskundigen stelt zijn ervaring en knowhow tot uw beschikking om u te begeleiden en te informeren.

Aankoop van dakbedekking en gespecialiseerde borden

Aankoop van dakbedekkingsmateriaal en benodigdheden

Een dak plaatsen of een paar gebroken dakpannen repareren: in beide gevallen hebt u specifieke materialen, gereedschappen en apparatuur nodig die u niet in de gemiddelde doe-het-zelfkit vindt. Onze tips om tegen de beste prijs en zonder stress te kopen.

Het isoleren van een dak: speciale gevallen

Ons advies om uw dak goed te isolerenFAQ en ons advies van professionals om uw dak goed te isoleren en uw dakisolatie te kiezen.

Schoonmaken: de juiste gebaren

Een schoon dak is sterker (het is beter bestand tegen invloeden van buitenaf en slijtage), waterdichter (het beschermt beter tegen infiltratie), aangenamer om naar te kijken en gezonder.

Het reinigen van uw dak is ook een gelegenheid om de zwakke punten in uw dak te inspecteren en te identificeren voordat ze uitgroeien tot grote renovaties.

Een pannendak maak je niet schoon zoals een rieten dak: de materialen worden anders behandeld.

Ons advies over reinigingsmethoden en ontschuimingsproducten voor daken.

Een dak vernieuwen

Tussen kleine reparaties en een dak aan het einde van zijn levensduur, hoe weet u wanneer het tijd is om uw dak te renoveren?

Ons advies om u te helpen uw renovatieproject voor te bereiden, contact op te nemen met dakdekkers, een begroting op te stellen en de administratieve procedures te starten.

De juiste vakman vinden

Onze tips om met de juiste dakdekkers in zee te gaan: hoe vindt en kiest u een dakdekker? Wat is de naam van de specialist in leien dakbedekking?

Hoe controleer je de kwalificaties en referenties van een timmerman? Weten alle dakdekkers hoe ze stormafvoeren moeten aanleggen? Welke keurmerken en certificeringen verlangt u van uw vakman of bedrijf?

Ons advies om uw keuze te maken en de offertes van dakdekkers te begrijpen.

  • Verbetering dak
  • Bouwen en plaatsen van uw dak
  • Onderhoud van daken
  • Informatie en voorschriften

 

 

 

Recent Posts